Elysium

Forum Klubu Fantastyki Elysium

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Zapraszam wszystkich do aktywnego korzystania z wszystkich dobrodziejstw bycia użytkownikiem forum dyskusyjnego.

#1 2013-01-22 22:49:31

Adanis

Administrator

10638461
Call me!
Punktów :   
Grałem w RPG (tytuł): Warhammer, Dracovard
Ulubiona powieść fantasy: Kroniki Drugiego Kręgu
Jakie MMO najlepsze?: LOL

Przedstaw się!

Adrian (Adanis, Błazen)

RPG: Warhammer, Neuroshima, Poza Czasem, Dracovard
MMO: AION, LOL

Powieści: Wiedźmin (wszystkie) A. Sapkowski, "Artemis Fowl" Eoin Colfer, "Felix, Net i Nika" Rafał Kosik, "Trylogia Czarnego Maga" i "Trylogia Zdrajcy" Trudi Canavan, "Harry Potter" J.K Rowling, "Kroniki Drugiego Kręgu" Ewa Białołęcka.

Zainteresowania: Sporty zespołowe, ekstremalne, Parkour, obróbka grafiki, programowanie, dobre kino, działalność zbiorowa w jakimkolwiek stopniu.

Mam nadzieję, że szybko znajdziemy wspólny język i forum rozkwitnie niczym Orchidea.

#2 2013-01-23 21:35:30

Puszek

Administrator

9849066
Punktów :   

Re: Przedstaw się!

Adrian (Puszek, Boskie Ciacho, Fluffy)

RPG: Neuroshima, Wampir Maskarada, Robotica
MMO: Phi... mam dziewczynę więc nie expie ;(

Powieści: "Sztejer" R.Foryś "Niegrzeszny mag" E.Dębski "Metro 2033" D.Głuchowski "Mroczny Zbawiciel" oraz "Bez litości" a także "Koniasz" Zamoch'a

Zainteresowani: Muzyka, grafika komputerowa, dobre filmy, manga & anime, gry komputerowe

#3 2013-02-01 17:45:55

Bhaltusg

Nowy użytkownik

Punktów :   
Grałem w RPG (tytuł): Baldur's Gate II, Seria Gothic
Ulubiona powieść fantasy: Conan

Artur (Bhaltus, ZooMeeR)

Dużo rozwodzić się o swojej osobie nie będę, więc do rzeczy:
"Da best" są":
- Conan (Rober E. Howard)
- żółwie
- Jakub Wendrowycz (A. Pilipiuk)
- muzyka skrajnie ciężka z wyjątkami (Queen, Italo Disco)
- czarny humor

Przysłowiowe "Weź pan to ode mnie":
- anime
- muzyka techno, trance, disco (oprócz BFF i Italo Disco) itp.
- płatne MMO

#4 2013-02-02 22:15:44

Lunatyk

Nowy użytkownik

Punktów :   

Dobra, nie będę tego szablonował, bo nie warto. Marcin, lat podobnie jak Bhaltus(g na końcu to literówka?), zainteresowany głównie w postapokaliptycznym odłamie fantastyki, niegardzący jednak jej klasyczną częścią. Fan twórczości takich twórców jak Dmitry Glukhowsky, J.R.R. Tolkien, czy Andrzej Sapkowski. (Oczywiście, tytułów jest wiele więcej, wiele z nich zapadło mi również w pamięć swoją wyjątkowością, ale, mam nadzieję że te trzy wystarczą do jako-takiego zrozumienia mojej osobowości.) Gram w co popadnie, przewinąłem się przez klasycznego minecrafta, przez zmodyfikowanego, do żadnego na tą chwilę, latałem w kosmos jako Kerbal, a do tego niezliczoną ilość razy ginąłem na ukraińskich bagnach, czy też w innych częściach Zony. Wróg współczesnej polityki, skrycie marzący o dojściu do władzy i doprowadzeniu rzeczy do "porządku mojego punktu widzenia". Anime lubię, oglądałem często, póki miałem jak oglądąć "Hypera", przewinąłem się dzięki niemu przez takie tytuły jak: "Last Exile(z którego już nic nie pamiętam oprócz vanshipów, ale wspominam je ze względu na jego pierwszeństwo w moim życiu)", "Neon Genesis Evangelion(Które ukształtowało moją psychikę  i zepchnęło ją na tory prowadzące ku współczesności)", "Fullmetal Alchemist(Które pokazało mi, ile naprawdę człowieczeństwa może być w człowieku)", "Eureka Seven(nie wiem szczerze, co dodać. Wątek romantyczny jakoś nie wpłynął na mnie zbyt mocno)", "Bleach(które na długi czas ponad czterystu odcinków zawładnęło mym umysłem)" kończąc na niedawno obejrzanym "Tengen Toppa Gurren Lagann(Cóż. Tak, "cóż" to właściwe słowo, więcej nie powiem. Czasem subtelny wątek romantyczny potrafi wzruszyć lepiej niż niejeden film oparty na nim w całości.)". Uff. Coś dodać? Leniwy, zrzędliwy, wróg sportu i inne tego typu rzeczy

#5 2013-02-06 17:10:18

Piter

Nowy użytkownik

Punktów :   

Marcin(Marcin, Marcin, Marcin)

Księgi: Wszystkie części Uniwersum Metro 2033 które wyszły w Polsce, Tolkien,  Igrzyska Śmierci

Gry: GOTCHIC! (wszystkie części i wszystkie dodatki) League of Legends, Warcraft 3 (ale trochę noobie), Hegemonia Żelazne Legiony.

Zainteresowania: Może inaczej, czego nie lubię: każdego sportu który ma "piłka" w nazwie, ludzi, grup zorganizowanych (poza klubem oczywiście).

Co by tu jeszcze dodać? Mam królika, to ona i nazywa się Alfred.

Ostatnio edytowany przez Piter (2013-02-06 17:18:19)

#6 2015-09-26 15:39:34

Rybson

Nowy użytkownik

Punktów :   

Mateusz (Rybson, Ryba)

RPG: Warhammer, DnD, Dzikie Pola

Powieści: Wiedźmin (wszystkie) A. Sapkowski, George R. R. Martin "Pieśń Lodu i Ognia" - cała saga, Hobbit, dużo Pratchett'a, Ewa Białołęcka "Tkacz Iluzji", Jacek Piekara "Charakternik" i wiele, wiele innych

GRY: Dużo, dużo cRPG od "Baldura", przez "Gothica" po "Wiedźmina" 1 i 2. Ostatnio "Risen 3 Titan Lords"(polecam). Wcześniej dużo League of Legends, ale teraz kiedy urodził mi się syn nie mam na to czasu;)

Zainteresowania: Sporty zespołowe, FANTASTYKA ofc, gry komputerowe, literatura fantasy i nie tylko.

Witam.
Póki co zapisuję się tylko na forum. Za jakiś miesiąc, dwa z pewnością pojawię się w Klubie Elysium. A o forum i klubie dowiedziałem się od Puszka na Kapitularzu 2015.
Pozdro

Stopka forum

RSS